Om NIAK

NIAK er etablert av de fire initiativtakerne Martin Staxrud, Espen Tønnessen, Jonny Hisdal og Svein Ove Husnes. Alle har i flere år jobbet for andre sentrale aktører innen undervisning og kursvirksomhet for helse– og treningsbransjen.

Vi ønsker gjennom NIAK å tilby kvalitetsundervisning fra topp kvalifiserte forelesere.

Vi har kvalitetssikring ved at du får den bransjerettete europeiske sertifiseringen (EuropeActive og EREPS). Vi har også et tett og nært samarbeid med bransjeorganisasjonen VIRKE. Alt dette er viktig for vår troverdighet.

Vårt mål er å bli ledende og et naturlig førstevalg på grunn av kvalitet og kompetanse for alle som ønsker å utdanne seg til personlig trener på deltid. Vi tilbyr teoretisk og praktisk undervisning i flotte og sentrale lokaler på Heming Treningssenter i Oslo, i tillegg til webinarer etter hver samlingshelg. Vi samarbeider også med Polar, 2XU, Virke Trening, og Magnat Performance Center i Oslo.

Heming Treningssenter

Senteret ligger i den nye flerbrukshallen ved Hemingbanen på Slemdal i Oslo. Linje 1 på t-banen stopper like ved treningssenteret. Senteret drives av idrettslaget Heming som i dag er Norges største fleridrettslag med over 5000 medlemmer. Både den teoretiske og den praktiske undervisningen vil foregå i flotte lokaler på Heming Treningssenter.

Camp X Bali

NIAK har samarbeid med ett av de beste treningssenterene på Bali som er tilknyttet de største treningsmiljøene innefor crossfit, yoga og kampsport. NIAK arrangerer intensiv PT-utdanning på Bali over 1 måned som vil gi sertifiserting som personlig trener. Se www.campx.no

2XU

2XU er markedsledende på kompresjonsbekledning og treningsklær. Du kan lese mer på nettsidene deres, www.2xu.no